STE ZA KAVO?

Ob sproščenem pogovoru bo vaš logotip že dobil prve obrise

STE ZA KAVO?

Ob sproščenem pogovoru bo vaš logotip že dobil prve obrise

Na teh straneh je po navadi zapisano lepo oblikovano besedilo o podjetju, a boste tokrat prebrali nekoliko drugačno zgodbo.

Moje ime je Aljoša in skupaj s partnerji smo vzpostavili spletni portal izdelava-logotipa.si, na katerem si boste lahko prebrali vse, kar vas bo o logotipih zanimalo.

Vas zanima, kako je do ideje o tej spletni strani prišlo?

Svojo oblikovalsko žilico sem podedoval po mami in je bila dolgo skrita v meni, saj sem po izobrazbi magister ekonomije.

V nekem trenutku se je pojavila potreba po izdelavi reklamnega gradiva in logotipa v podjetju, v katerem sem bil zaposlen. Z veseljem sem se lotil te naloge in rezultat je bil, poleg lepega izdelka, da sem pri delu resnično začel uživati.

Kmalu so začeli nastajati različni grafični izdelki za prijatelje in znance.

Ni minilo dolgo in že je nastala prva zdravstvena PR agencija – PR & PARTNERJI.

Kmalu zatem smo s poslovnimi partnerji oblikovali tudi portal, na katerem se trenutno nahajate in prepričan sem, da boste na tem mestu našli številne zanimive informacije.

Cilj naše agencije je, da z vsako stranko vzpostavimo enakovreden partnerski odnos, kajti le tako bo rezultat našega dela kakovosten.

Vedno si vzamem čas za pogovor z obstoječimi ali potencialnimi strankami, zato tudi vas povabim na kavo.

Skupaj z vami bomo izbrali najboljšo rešitev za vaše podjetje.

Kaj nas dela drugačne?

Naša prednost je dobro poznavanje delovanja manjših podjetij. Nismo velika družba, zato se za vsako stranko toliko bolj potrudimo in lahko pri nas dobijo več kot bi dobili kjerkoli drugje.

Kako razmišljamo?

Naša usmerjenost je zadovoljstvo strank. Trdno verjamemo, da se to lahko doseže z zagnanostjo in poštenim delom. Pomembno nam je, da stranke razumemo. To dosegamo tako, da na vsak projekt vedno pogledamo skozi oči kupca naših strank. Če tako pomagamo povečati zaupanje kupcev naših strank, smo mi svoj cilj dosegli.

Zakaj PR & PARTNERJI

Žal vsega ne znamo odlično narediti sami. To priznamo. Zato za določena področja uporabljamo partnerje, ki so vsak na svojem področju vrhunski strokovnjaki. Tako lahko naše stranke dobijo najboljšo popolno podporo pri poslovanju, zbrano na enem mestu.

VSE SE ZAČNE Z DOBRO IDEJO

VSE SE ZAČNE Z DOBRO IDEJO

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.